Paasbrunch bestellen

Heerlijk ongedwongen en lekker thuis genieten van een lekkere brunch!

Online bestellen van de Paasbrunch

Paasbrunch bestellen – gratis thuisbezorgd
 
De Pasen ziet er dit jaar voor veel mensen anders uit dan we gewend zijn. Normaal worden opa en oma opgehaald of komen kinderen die al lang zijn uitgevlogen graag langs.
Ook al blijft iedereen dit jaar thuis en houden we 1,5 meter afstand, u kunt nog steeds samen met vrienden en familie genieten van een overheerlijke Paasbrunch!
 
Borgerswoldhoeve bezorgd een heerlijke Paasbrunch met uitsluitend verse producten. Bestel de brunch voor uw gezin. Of geef de brunch cadeau! Aan vrienden, familieleden, iemand die een schouderklopje verdient of mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.
 
Paasbrunch basis
Het basispakket bestaat uit verse, heerlijke producten voor twee personen. Met de Paasbrunch basis geniet je van 2 soorten triangel broodjes per persoon, croissant, diverse soorten vleeswaren, kaas, boter, jam, hagelslag, uiteraard een eitje, vers fruit, jus d'orange en een paasstol. Uiteraard is het mogelijk om de box uit te breiden en diverse gerechten bij te bestellen. De Paasbrunch basis kost €29,50 voor 2 personen, ieder extra persoon kost € 17,50.
 
Kinderpaasbrunch
 
De kinderpaasbrunch is zeer geschikt voor (jonge) gezinnen. Naast het basispakket hebben we een aparte kinderbrunch samengesteld. Deze brunch bestaat uit diverse soorten bolletjes, croissant, gekookt ei, diverse soorten zoetwaren en een leuke verrassing. Daarnaast een bijzondere kleurboek om tijdens de Paasbrunch te kleuren. De Kinderpaasbrunch basis kost €12,50 per kind.
 
Hoe werkt het?
Bestel de Paasbrunch vóór zaterdag 11 april 12.00u.
We bezorgen de brunch GRATIS in Veendam, Wildervank, Meeden, Muntendam en Borgercompagnie. De bezorgtijd is tussen 10.00u en 12.00u.
Wilt u een persoonlijke boodschap aan de bezorgdoos toevoegen? Dat kan!
 
Mail de tekst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw bestelnummer. 
 
Dan zorgen wij ervoor dat de boodschap bij de ontvanger terecht komt.
Copyright © 2019. Camperevent Borgerswold. Realisatie: Internetbureau Praes